Apa yang anda dapat dalam pakej PRO?

Apa yang anda dapat dalam pakej PRO?

Lagi sekali dari meja team SHOPIEVO,

Lagi sekali dari meja team SHOPIEVO,

Tahniah sebab berminat nak dapatkan panduan Lubuk Trafik.

Tahniah sebab berminat nak dapatkan panduan Lubuk Trafik.

... dengan dapatkan panduan ini, anda sememangnya akan dapat belajar modul-modul lengkap strategi yang kami gunakan untuk dapatkan trafik percuma yang boleh hasilkan jualan dan anda pun boleh buat perkara yang sama.

... dengan dapatkan panduan ini, anda sememangnya akan dapat belajar modul-modul lengkap strategi yang kami gunakan untuk dapatkan trafik percuma yang boleh hasilkan jualan dan anda pun boleh buat perkara yang sama.

Tetapi...

Tetapi...

... sekiranya anda diberi peluang untuk tengok dengan mata sendiri produk yang kami jual, jenis funnel kami gunakan, gambar produk, kedai online kami, ... ia akan buatkan anda lebih faham dan boleh dijadikan sebagai panduan untuk anda praktikkan apa yang kami kongsikan dalam modul-modul Lubuk Trafik!

... sekiranya anda diberi peluang untuk tengok dengan mata sendiri produk yang kami jual, jenis funnel kami gunakan, gambar produk, kedai online kami, ... ia akan buatkan anda lebih faham dan boleh dijadikan sebagai panduan untuk anda praktikkan apa yang kami kongsikan dalam modul-modul Lubuk Trafik!

Oleh sebab itu...

Oleh sebab itu...

... kami nak tawarkan anda upgrade ke pakej seterusnya Lubuk Trafik dengan harga rendah tak masuk akal hanya dalam bulan pelancaran ini sahaja.

... kami nak tawarkan anda upgrade ke pakej seterusnya Lubuk Trafik dengan harga rendah tak masuk akal hanya dalam bulan pelancaran ini sahaja.

Selain daripada 70 lebih buah video panduan Lubuk Trafik yang kami dah terangkan sebelum ni, anda juga akan dapat dua lagi 'benda' yang best yang kami sediakan.

Selain daripada 70 lebih buah video panduan Lubuk Trafik yang kami dah terangkan sebelum ni, anda juga akan dapat dua lagi 'benda' yang best yang kami sediakan.

5 Siri Video Case Study

5 Siri Video Case Study

( Market Malaysia ) bernilai RM300

( Market Malaysia ) bernilai RM300

Kami fikir banyak kali jugak sama ada nak sediakan video case study ni ke tak sebab nanti ramai yang tahu produk apa kami jual, niche apa, artikel apa yang kami tulis, funnel apa yang kami gunakan, dan lain-lain lagi.

Kami fikir banyak kali jugak sama ada nak sediakan video case study ni ke tak sebab nanti ramai yang tahu produk apa kami jual, niche apa, artikel apa yang kami tulis, funnel apa yang kami gunakan, dan lain-lain lagi.

3 Kali Sesi Group Coaching

3 Kali Sesi Group Coaching

Melalui Live Webinar bernilai RM997

Melalui Live Webinar bernilai RM997

Group coaching ini sangat bernilai dan kami tak sepatutnya masukkannya ke dalam tawaran pakej ini dengan harga yang sangat rendah sebab ia telah makan banyak masa emas kami lagi sekali.

Tapi disebabkan ada di kalangan student kami sebelum ni yang lebih selesa dapat belajar secara Live, jadi kami masukkan 3 kali sesi Online Group Coaching dalam tawaran ini.

Group coaching ini sangat bernilai dan kami tak sepatutnya masukkannya ke dalam tawaran pakej ini dengan harga yang sangat rendah sebab ia telah makan banyak masa emas kami lagi sekali.

Tapi disebabkan ada di kalangan student kami sebelum ni yang lebih selesa dapat belajar secara Live, jadi kami masukkan 3 kali sesi Online Group Coaching dalam tawaran ini.

Okay.. Kami berikan anda DUA pilihan...

Okay.. Kami berikan anda DUA pilihan...

Kami pikul risiko anda!

Kami pikul risiko anda!

Jaminan pulangan wang ini kami berikan kepada anda sekiranya anda merasakan pelaburan yang di keluarkan hari ini tidak berbaloi dengan ilmu yang kami kongsikan, anda boleh minta pulangan wang 100% dalam tempoh 14 hari dari tarikh pembelian TANPA BANYAK SOAL!

Tetapi sekiranya anda mempunyai niat untuk dapatkan produk ini dan ingin minta pulangan wang setelah anda sudah tengok video yang kami kongsikan, kami nasihatkan supaya anda jangan buat pembelian ini kerana ia akan bazirkan masa anda dan juga kami. Kami hanya suka berurusan dengan mereka yang serius sahaja.

Jaminan pulangan wang ini kami berikan kepada anda sekiranya anda merasakan pelaburan yang di keluarkan hari ini tidak berbaloi dengan ilmu yang kami kongsikan, anda boleh minta pulangan wang 100% dalam tempoh 14 hari dari tarikh pembelian TANPA BANYAK SOAL!

Tetapi sekiranya anda mempunyai niat untuk dapatkan produk ini dan ingin minta pulangan wang setelah anda sudah tengok video yang kami kongsikan, kami nasihatkan supaya anda jangan buat pembelian ini kerana ia akan bazirkan masa anda dan juga kami. Kami hanya suka berurusan dengan mereka yang serius sahaja.

Heaven ke idok kalau anda dapat tengok sendiri produk apa yang kami jual di kedai online kami yang sudah berjaya hasilkan jualan hampir setiap hari dengan menggunakan method dalam Lubuk Trafik ? 

Heaven ke idok kalau anda dapat tengok sendiri produk apa yang kami jual di kedai online kami yang sudah berjaya hasilkan jualan hampir setiap hari dengan menggunakan method dalam Lubuk Trafik ? 

Terima kasih kerana berminat dengan panduan Lubuk Trafik... Sebelum anda teruskan, kami ada satu offer extra best yang tak patut anda lepaskan...

Terima kasih kerana berminat dengan panduan Lubuk Trafik... Sebelum anda teruskan, kami ada satu offer extra best yang tak patut anda lepaskan...

Jadi, peluang sudah bergolek kat depan mata anda & mungkin ia tidak akan datang bergolek lagi kalau anda lepaskan peluang ini hari ini.

Jadi, peluang sudah bergolek kat depan mata anda & mungkin ia tidak akan datang bergolek lagi kalau anda lepaskan peluang ini hari ini.

Help Support: Click here

Help Support: Click here

© Copyright 2018. All Rights Reserved - SHOPIEVO SDN BHD

© Copyright 2018. All Rights Reserved - SHOPIEVO SDN BHD

Ini adalah contoh produk kami jual sekarang yang telah hasilkan jualan 3 hingga 4 angka hampir setiap hari secara percuma sehingga ke hari ini...

Ini adalah contoh produk kami jual sekarang yang telah hasilkan jualan 3 hingga 4 angka hampir setiap hari secara percuma sehingga ke hari ini...

SPECIAL LIMITED TIME

SPECIAL LIMITED TIME

 Awas! Kami hanya had kan tempoh harga diskaun ini. Sekiranya anda lepaskannya hari ini, harga ini akan dinaikkan selepas minggu pelancaran Lubuk Trafik.

 Awas! Kami hanya had kan tempoh harga diskaun ini. Sekiranya anda lepaskannya hari ini, harga ini akan dinaikkan selepas minggu pelancaran Lubuk Trafik.

Memperkenalkan...

Memperkenalkan...

 LUBUK TRAFIK PRO

 LUBUK TRAFIK PRO

Topup ilmu anda

Topup ilmu anda

Kenapa Anda Perlu Upgrade?

Kenapa Anda Perlu Upgrade?

  • Peluang untuk anda belajar & ikut langkah dalam modul Lubuk Trafik berdasarkan real produk dari setiap situasi yang telah hasilkan jualan.
  • Peluang untuk anda belajar & ikut langkah dalam modul Lubuk Trafik berdasarkan real produk dari setiap situasi yang telah hasilkan jualan.
  • Menggandakan pemahaman anda dalam mempelajari modul-modul yang ada.
  • Menggandakan pemahaman anda dalam mempelajari modul-modul yang ada.
  • Dapat tahu dengan jelas contoh-contoh salah silap yang kami lakukan sebelum ini supaya anda tidak ulangi kesilapan tersebut.
  • Dapat tahu dengan jelas contoh-contoh salah silap yang kami lakukan sebelum ini supaya anda tidak ulangi kesilapan tersebut.
  • Boleh terus tanya kami untuk jawapan dalam kadar segera dalam sesi Q & A di Live Webinar nanti.
  • Boleh terus tanya kami untuk jawapan dalam kadar segera dalam sesi Q & A di Live Webinar nanti.

... tapi disebabkan kami rasa dengan cara ini boleh bantu gandakan kefahaman anda, jadi kami buat keputusan untuk buat video case study ini supaya kami dapat 'bedah siasat' untuk anda berdasarkan real case study produk yang dah pun berjaya hasilkan jualan hampir setiap hari dengan method Lubuk Trafik.

Jangan risau, kami bukan jual "produk VERO" !

... tapi disebabkan kami rasa dengan cara ini boleh bantu gandakan kefahaman anda, jadi kami buat keputusan untuk buat video case study ini supaya kami dapat 'bedah siasat' untuk anda berdasarkan real case study produk yang dah pun berjaya hasilkan jualan hampir setiap hari dengan method Lubuk Trafik.

Jangan risau, kami bukan jual "produk VERO" !

Anda akan dapat belajar praktikal step by step secara Live dengan kami nanti modul-modul yang ada dalam panduan Lubuk Trafik dan mungkin kita akan pilih produk salah seorang peserta webinar untuk dijadikan sebagai contoh untuk di tunjukkan secara praktikal dan real live case study.

Kami juga akan kongsikan "golden nugget" yang kami gunakan untuk strategi GANDAKAN lagi trafik percuma yang TARGETED kepada pembeli pakej PRO sahaja dalam Online Group Coaching ini!

Ia seperti anda hadiri kelas ataupun 'workshop', dan ada sesi Q & A supaya anda boleh terus tanya kepada kami soalan-soalan anda terus melalui kelas online tersebut.

Jangan risau sebab kelas ini adalah melalui online. Anda tak perlu tempah tiket pergi jauh-jauh untuk masuk kelas ini, tapi anda boleh belajar terus melalui laptop/pc anda kat rumah. 

... sekiranya anda tak dapat hadirkan diri Live webinar tersebut, kami sediakan video rakaman kelas tersebut untuk anda tengok dan ulang kaji.

Anda akan dapat belajar praktikal step by step secara Live dengan kami nanti modul-modul yang ada dalam panduan Lubuk Trafik dan mungkin kita akan pilih produk salah seorang peserta webinar untuk dijadikan sebagai contoh untuk di tunjukkan secara praktikal dan real live case study.

Kami juga akan kongsikan "golden nugget" yang kami gunakan untuk strategi GANDAKAN lagi trafik percuma yang TARGETED kepada pembeli pakej PRO sahaja dalam Online Group Coaching ini!

Ia seperti anda hadiri kelas ataupun 'workshop', dan ada sesi Q & A supaya anda boleh terus tanya kepada kami soalan-soalan anda terus melalui kelas online tersebut.

Jangan risau sebab kelas ini adalah melalui online. Anda tak perlu tempah tiket pergi jauh-jauh untuk masuk kelas ini, tapi anda boleh belajar terus melalui laptop/pc anda kat rumah. 

... sekiranya anda tak dapat hadirkan diri Live webinar tersebut, kami sediakan video rakaman kelas tersebut untuk anda tengok dan ulang kaji.

Pakej PRO

Pakej PRO

RM97

RM97

tambah

tambah

Modul-modul Standard + Bonus

Modul-modul Standard + Bonus

Video Case Study

Video Case Study

3x Sesi Online Group Coaching

3x Sesi Online Group Coaching

BONUS-BONUS

BONUS-BONUS

Pakej LITE

Pakej LITE

RM70

RM70

tambah

tambah

Modul-modul Standard + Bonus

Modul-modul Standard + Bonus

Video Case Study

Video Case Study

3x Sesi Online Group Coaching

3x Sesi Online Group Coaching

BONUS-BONUS

BONUS-BONUS

sahaja

sahaja

sahaja

sahaja

Ini salah satu modul yang akan kami kongsikan dalam Pakej PRO melalui 3 kali sesi Online Group Coaching sahaja!

Anda tidak ada website atau store sendiri? Jangan risau, anda boleh gunakan teknik Lubuk Trafik ini ke dalam store Shopee anda nanti.

Kami akan tunjukkan bagaimana cara kami dapatkan sales melalui Shopee dengan menggunakan method Lubuk Trafik!

Ini salah satu modul yang akan kami kongsikan dalam Pakej PRO melalui 3 kali sesi Online Group Coaching sahaja!

Anda tidak ada website atau store sendiri? Jangan risau, anda boleh gunakan teknik Lubuk Trafik ini ke dalam store Shopee anda nanti.

Kami akan tunjukkan bagaimana cara kami dapatkan sales melalui Shopee dengan menggunakan method Lubuk Trafik!

Powered by ConvertriPowered by Convertri