Anda bakal di dedahkan dengan...

Anda bakal di dedahkan dengan...

Lubuk Trafik Percuma

Lubuk Trafik Percuma

Kami akan kongsikan trafik percuma yang kami bawa masuk ke kedai online kami yang telah hasilkan jualan 3 hingga 4 angka hampir setiap hari.

Kami akan kongsikan trafik percuma yang kami bawa masuk ke kedai online kami yang telah hasilkan jualan 3 hingga 4 angka hampir setiap hari.

Sesuai untuk usahawan yang rajin & usaha lebih

Sesuai untuk usahawan yang rajin & usaha lebih

Strategi yang dikongsikan adalah sesuai untuk usahawan produk fizikal yang menjual melalui shopify, woocommerce yang tidak mudah putus asa.

Strategi yang dikongsikan adalah sesuai untuk usahawan produk fizikal yang menjual melalui shopify, woocommerce yang tidak mudah putus asa.

Kos Yang Rendah

Kos Yang Rendah

Boleh di katakan kos yang diperlukan untuk gunakan strategi ini adalah rendah & tanpa perlu keluarkan 1 sen pun kepada iklan berbayar.

Boleh di katakan kos yang diperlukan untuk gunakan strategi ini adalah rendah & tanpa perlu keluarkan 1 sen pun kepada iklan berbayar.

"

"

The same thinking applies to other seasonal opportunities - create your content now for those audiences in order to rank well when the time is right.

The same thinking applies to other seasonal opportunities - create your content now for those audiences in order to rank well when the time is right.

"

"

BERITA BAIK UNTUK USAHAWAN ONLINE YANG DAH GIVE UP DENGAN IKLAN BERBAYAR !

BERITA BAIK UNTUK USAHAWAN ONLINE YANG DAH GIVE UP DENGAN IKLAN BERBAYAR !

Dari meja team SHOPIEVO,

Dari meja team SHOPIEVO,

Sekiranya anda sudah buntu mana lagi nak dapatkan pelanggan dengan kos rendah...

Sekiranya anda sudah buntu mana lagi nak dapatkan pelanggan dengan kos rendah...

... atau anda merupakan usahawan produk fizikal yang menggunakan website untuk urusan jual beli yang masih lagi tidak berjaya buat keuntungan walaupun dah berhabis banyak dengan iklan berbayar... anda berada di surat jualan yang betul... 

... atau anda merupakan usahawan produk fizikal yang menggunakan website untuk urusan jual beli yang masih lagi tidak berjaya buat keuntungan walaupun dah berhabis banyak dengan iklan berbayar... anda berada di surat jualan yang betul... 

Kami ada berita best ni !

Kami ada berita best ni !

Kami harap anda boleh tumpukan perhatian sepenuhnya dengan apa yang kami nak sampaikan dalam surat jualan ni...

Kami harap anda boleh tumpukan perhatian sepenuhnya dengan apa yang kami nak sampaikan dalam surat jualan ni...

Selama kami lancarkan main course Shopievo 1.0, dan juga 2.0 beberapa tahun yang lalu, tidak dinafikan walaupun ramai yang dah berjaya, ada yang dah buat jutaan USD, ratusan ribu USD, tapi masih ramai lagi student kami yang tak berjaya buat jualan walaupun 1 sen di online store mereka.

Itulah REALITInya.. Kebanyakannya disebabkan....

Selama kami lancarkan main course Shopievo 1.0, dan juga 2.0 beberapa tahun yang lalu, tidak dinafikan walaupun ramai yang dah berjaya, ada yang dah buat jutaan USD, ratusan ribu USD, tapi masih ramai lagi student kami yang tak berjaya buat jualan walaupun 1 sen di online store mereka.

Itulah REALITInya.. Kebanyakannya disebabkan....

... modal ciput & tak berani nak 'bakar' duit nak buat iklan di Facebook ads dalam fasa kenali data...

... modal ciput & tak berani nak 'bakar' duit nak buat iklan di Facebook ads dalam fasa kenali data...

Ada yang dah spend banyak kat iklan, tapi masih lagi gagal sebab dah give up separuh jalan...

Ada yang dah spend banyak kat iklan, tapi masih lagi gagal sebab dah give up separuh jalan...

Tapi ia bukan salah mereka pun, sebab mungkin mereka hanya fikir cabang trafik ni hanya ada pada Facebook ads atau Google ads sahaja...

Tapi ia bukan salah mereka pun, sebab mungkin mereka hanya fikir cabang trafik ni hanya ada pada Facebook ads atau Google ads sahaja...

Trafik ibarat "nadi" bagi sesebuah website bisnes

Trafik ibarat "nadi" bagi sesebuah website bisnes

Ramai lagi yang masih tidak sedar bahawa trafik bagaikan "nadi" utama kepada usahawan yang memiliki website.

Ramai lagi yang masih tidak sedar bahawa trafik bagaikan "nadi" utama kepada usahawan yang memiliki website.

Tanpa trafik, maka bisnes anda boleh lingkup dalam sekelip mata...

Tanpa trafik, maka bisnes anda boleh lingkup dalam sekelip mata...

Tapi... kalau kekurangan modal permulaan nak bayar iklan sama ada Facebook ads atau Google ads, ia jadikan "nadi" bisnes anda lumpuh dan tidak berupaya untuk bertapak dengan stabil secara konsisten. Itu pun masalah jugak kan? hmmm...

Tapi... kalau kekurangan modal permulaan nak bayar iklan sama ada Facebook ads atau Google ads, ia jadikan "nadi" bisnes anda lumpuh dan tidak berupaya untuk bertapak dengan stabil secara konsisten. Itu pun masalah jugak kan? hmmm...

Kami cari jalan...

Kami cari jalan...

Akhirnya setelah ambil kira feedback dari ahli-ahli Shopievo, kami cuba cari jalan bagaimana cara nak bantu mereka & juga anda dapatkan trafik yang targeted masuk ke store online atau website anda. 

Akhirnya setelah ambil kira feedback dari ahli-ahli Shopievo, kami cuba cari jalan bagaimana cara nak bantu mereka & juga anda dapatkan trafik yang targeted masuk ke store online atau website anda. 

Dalam masa yang sama anda dapat buat jualan & keuntungan dengan kos yang rendah...

Dalam masa yang sama anda dapat buat jualan & keuntungan dengan kos yang rendah...

Sekurang-kurangnya anda boleh kaut keuntungan 3 hingga 4 angka sebulan dengan konsisten.

Sekurang-kurangnya anda boleh kaut keuntungan 3 hingga 4 angka sebulan dengan konsisten.

Eksperimen demi...

Eksperimen demi...

eksperimen dilakukan...

eksperimen dilakukan...

... semata-mata nak mencari formula dan strategi yang dapat kurangkan kos marketing untuk anda hasilkan jualan melalui store eCommerce atau website dengan cara dapatkan trafik percuma yang "laparkan" produk yang anda tawarkan.

... semata-mata nak mencari formula dan strategi yang dapat kurangkan kos marketing untuk anda hasilkan jualan melalui store eCommerce atau website dengan cara dapatkan trafik percuma yang "laparkan" produk yang anda tawarkan.

Kami korbankan masa emas kami demi untuk capai objektif utama ini.

Kami korbankan masa emas kami demi untuk capai objektif utama ini.

BOOM! KACHING!

BOOM! KACHING!

Akhirnya, usaha kami tak sia-sia! Sales masuk konsisten hampir setiap hari dengan teknik yang kami gunakan ini... yang penting ia adalah TRAFIK PERCUMA tanpa keluarkan kos iklan berbayar!

Akhirnya, usaha kami tak sia-sia! Sales masuk konsisten hampir setiap hari dengan teknik yang kami gunakan ini... yang penting ia adalah TRAFIK PERCUMA tanpa keluarkan kos iklan berbayar!

Sales mulai masuk hampir setiap hari!

Sales mulai masuk hampir setiap hari!

Sales dah mula masuk awal tahun ni secara organik ke dalam store online kami dan yang bestnya makin lama makin meningkat secara konsisten tanpa kami perlu risau berapa kos iklan yang kami perlu keluarkan setiap bulan.

Sales dah mula masuk awal tahun ni secara organik ke dalam store online kami dan yang bestnya makin lama makin meningkat secara konsisten tanpa kami perlu risau berapa kos iklan yang kami perlu keluarkan setiap bulan.

Sehingga ke hari ini sales masuk secara PERCUMA!

Sehingga ke hari ini sales masuk secara PERCUMA!

Yup, dari awal tahun ni sehingga Ogos jualan masih lagi terhasil daripada limpahan trafik percuma yang kami lakukan dalam store kami.

Yup, dari awal tahun ni sehingga Ogos jualan masih lagi terhasil daripada limpahan trafik percuma yang kami lakukan dalam store kami.

Oleh itu, kami rasakan method ini sesuai untuk kami kongsikan kepada usahawan online yang jual produk melalui website seperti anda...

Oleh itu, kami rasakan method ini sesuai untuk kami kongsikan kepada usahawan online yang jual produk melalui website seperti anda...

LUBUK TRAFIK

LUBUK TRAFIK

Ini modul-modul yang anda akan belajar...

Ini modul-modul yang anda akan belajar...

Modul # 1

Modul # 1

Market Analysis (Lokal & International)

Market Analysis (Lokal & International)

- Strategi baca market yang boleh anda terokai untuk bina bisnes anda 

- Analisis berdasarkan lokal dan international market. 

- Tools yang digunakan untuk analisa market berdasarkan data terkini.

- Strategi baca market yang boleh anda terokai untuk bina bisnes anda 

- Analisis berdasarkan lokal dan international market. 

- Tools yang digunakan untuk analisa market berdasarkan data terkini.

Modul # 2

Modul # 2

Winning Keyword Research

Winning Keyword Research

- Jenis kata kunci(keyword) yang anda wajib tahu 

- Apa jenis keyword yang anda patut bermula 

- Strategi baca ranking pesaing bisnes anda 

- Kenal pasti pesaing anda 

- Langkah & point penting anda kena lakukan untuk bermula 

- Penerangan proses 'mengembangkan' trafik 

- Cara dapatkan Pesaing Utama anda - ranking stages yang anda kena tahu 

- Freemium seo tools yang anda boleh gunakan untuk bermula 

- Trick gunakan Keyword Planner dengan betul

- Jenis kata kunci(keyword) yang anda wajib tahu 

- Apa jenis keyword yang anda patut bermula 

- Strategi baca ranking pesaing bisnes anda 

- Kenal pasti pesaing anda 

- Langkah & point penting anda kena lakukan untuk bermula 

- Penerangan proses 'mengembangkan' trafik 

- Cara dapatkan Pesaing Utama anda - ranking stages yang anda kena tahu 

- Freemium seo tools yang anda boleh gunakan untuk bermula 

- Trick gunakan Keyword Planner dengan betul

Modul # 3

Modul # 3

Website Planning

Website Planning

- Bina JENAMA anda & tools reference 

- Perkara wajib anda lakukan terlebih dahulu sebelum bina web eCommerce/ kedai online atau niche site anda 

- Cara merangka website kedai online anda 

- Strategi bina kerangka dari pesaing yang sudah sukses

- Bina JENAMA anda & tools reference 

- Perkara wajib anda lakukan terlebih dahulu sebelum bina web eCommerce/ kedai online atau niche site anda 

- Cara merangka website kedai online anda 

- Strategi bina kerangka dari pesaing yang sudah sukses

Seo Ranking Factor & Teknikal SEO

Seo Ranking Factor & Teknikal SEO

- Faktor-faktor penting yang wajib anda tahu bagi sesebuah web kedai online boleh berada di ranking Google pada 2018 

- Bagaimana langkah demi langkah supaya web kedai online anda mesra Engine Carian Google 2018 ( Dalam makna kata lain nak jadikan web anda di sukai oleh Google )

- Faktor-faktor penting yang wajib anda tahu bagi sesebuah web kedai online boleh berada di ranking Google pada 2018 

- Bagaimana langkah demi langkah supaya web kedai online anda mesra Engine Carian Google 2018 ( Dalam makna kata lain nak jadikan web anda di sukai oleh Google )

Modul # 4.1

Modul # 4.1

On-Page SEO Wordpress/ Woocommerce

On-Page SEO Wordpress/ Woocommerce

- Langkah demi langkah untuk optimumkan kedai WooCommerce anda. 

- Kami akan tunjukkan secara terperinci bahagian-bahagian yang penting di kedai online anda yang perlu dioptimumkan.

- Langkah demi langkah untuk optimumkan kedai WooCommerce anda. 

- Kami akan tunjukkan secara terperinci bahagian-bahagian yang penting di kedai online anda yang perlu dioptimumkan.

Bukan itu jer...

Bukan itu jer...

Modul # 4.2

Modul # 4.2

On-Page SEO Shopify

On-Page SEO Shopify

- Sama juga seperti modul sebelum ini tetapi dalam modul ini kami tunjukkan di Shopify sekiranya kedai anda menggunakan platform Shopify

- Langkah demi langkah untuk optimumkan kedai Shopify anda. 

- Kami akan tunjukkan secara terperinci bahagian-bahagian yang penting di kedai online anda yang perlu dioptimumkan.

- Sama juga seperti modul sebelum ini tetapi dalam modul ini kami tunjukkan di Shopify sekiranya kedai anda menggunakan platform Shopify

- Langkah demi langkah untuk optimumkan kedai Shopify anda. 

- Kami akan tunjukkan secara terperinci bahagian-bahagian yang penting di kedai online anda yang perlu dioptimumkan.

Modul # 5

Modul # 5

Google Rich Snippets Schema.ORG

Google Rich Snippets Schema.ORG

- Apa itu Schema.org & cara implementasi

- Tingkatkan SEO ranking store anda dengan menggunakan structured data 

- Tools & plugin rahsia yang digunakan di dedahkan dalam modul ini

- Apa itu Schema.org & cara implementasi

- Tingkatkan SEO ranking store anda dengan menggunakan structured data 

- Tools & plugin rahsia yang digunakan di dedahkan dalam modul ini

Google Search Consoles & Analytics

Google Search Consoles & Analytics

- Setup Google Search Console & Analytics 

- Cara baca data dengan 'Function' dalam Search Console 

- Cara semak & mengesan ralat & green tick dalam Search Consoles 

- Trigger analytics ke web Wordpress / Shopify anda

- Setup Google Search Console & Analytics 

- Cara baca data dengan 'Function' dalam Search Console 

- Cara semak & mengesan ralat & green tick dalam Search Consoles 

- Trigger analytics ke web Wordpress / Shopify anda

Modul # 7

Modul # 7

SEO Funnel & Buying Trigger

SEO Funnel & Buying Trigger

- Sumber contoh funnel yang boleh anda rujuk untuk tiruvasi

- Cara setup dan tweak sales funnel di website anda 

- Cara tweak url code untuk memudahkan pelanggan anda 

- Buying trigger yang wajib anda masukkan untuk dapatkan jualan dan kredibiliti 

- Rujukan yang boleh anda ikut & tambah sendiri dalam funnel mengikut kesesuaian produk & kemahuan anda.

- Sumber contoh funnel yang boleh anda rujuk untuk tiruvasi

- Cara setup dan tweak sales funnel di website anda 

- Cara tweak url code untuk memudahkan pelanggan anda 

- Buying trigger yang wajib anda masukkan untuk dapatkan jualan dan kredibiliti 

- Rujukan yang boleh anda ikut & tambah sendiri dalam funnel mengikut kesesuaian produk & kemahuan anda.

Apa kata mereka yang sudah belajar dari modul-modul Lubuk Trafik?

Apa kata mereka yang sudah belajar dari modul-modul Lubuk Trafik?

Padu beb!

Padu beb!

Spoiler Alert. Haha.

Korang akan belajar cara nak setup dan upsale produk dari website yang korang buat. Kalau korang beli course ni, serius semua ni diorang cover. Berbaloi2. 

Yang paling best kalau boleh tengok sub modul ni, 7.6 Upsell Pages Produk Trick. Padu beb!

Spoiler Alert. Haha.

Korang akan belajar cara nak setup dan upsale produk dari website yang korang buat. Kalau korang beli course ni, serius semua ni diorang cover. Berbaloi2. 

Yang paling best kalau boleh tengok sub modul ni, 7.6 Upsell Pages Produk Trick. Padu beb!

-----------------------------------------

-----------------------------------------

Naqiuddin

Naqiuddin

'Walk the talk'

'Walk the talk'

Aku memang rekmen korang yang memang dah ada website produk untuk grab panduan premium ni. Pada aku, maybe Lubuk Trafik adalah satu-satu panduan SEO yang paling detail yang pernah dibuat untuk pasaran Malaysia.Paling aku respek sebab Nazrin & Team ShopiEvo ni 'walk the talk'. Diaorang tunjukkan bukti hasil (real case study) sistem ini diApply untuk satu produk lokal.

Aku memang rekmen korang yang memang dah ada website produk untuk grab panduan premium ni. Pada aku, maybe Lubuk Trafik adalah satu-satu panduan SEO yang paling detail yang pernah dibuat untuk pasaran Malaysia.Paling aku respek sebab Nazrin & Team ShopiEvo ni 'walk the talk'. Diaorang tunjukkan bukti hasil (real case study) sistem ini diApply untuk satu produk lokal.

-----------------------------------------

-----------------------------------------

Redhuan Hezany

Redhuan Hezany

No Brainer!

No Brainer!

Saya sama seperti Tuan Haji Happysus Sait rasa produk LubukTrafik boleh bantu ramai webmaster yang masih tak mahir seo. Untuk harga ni, anda akan dapat 70+ video adalah no brainer

Saya sama seperti Tuan Haji Happysus Sait rasa produk LubukTrafik boleh bantu ramai webmaster yang masih tak mahir seo. Untuk harga ni, anda akan dapat 70+ video adalah no brainer

-----------------------------------------

-----------------------------------------

Indera Shahrin

Indera Shahrin

Lain dari yang lain

Lain dari yang lain

Memang aku rekomen ar jika nak hasil dari website kau buat tanpa kos iklan, isinya yang padat dengan konteks yang lengkap untuk buat web terus di muka pertama bila pembeli cari beb.

Lain terus dari tutorial seo yang aku pernah beli sebelum nie. Siapa yang beli tunggu je hasil yang akan dapat... tahniah team Shopievo..

Memang aku rekomen ar jika nak hasil dari website kau buat tanpa kos iklan, isinya yang padat dengan konteks yang lengkap untuk buat web terus di muka pertama bila pembeli cari beb.

Lain terus dari tutorial seo yang aku pernah beli sebelum nie. Siapa yang beli tunggu je hasil yang akan dapat... tahniah team Shopievo..

-----------------------------------------

-----------------------------------------

Nik  Mohd Syukrie

Nik  Mohd Syukrie

Cupp.. sekejap! Kalau anda dapatkan Lubuk Trafik hari ini, kami berikan anda BONUS-BONUS Ohsem ini

Cupp.. sekejap! Kalau anda dapatkan Lubuk Trafik hari ini, kami berikan anda BONUS-BONUS Ohsem ini

Terhad untuk yang Terawal sahaja

Terhad untuk yang Terawal sahaja

Workbook Winning Competitors

Workbook Winning Competitors

Anda akan diberikan Workbook Winning Competitors bagi mempercepatkan proses anda praktikkan strategi Lubuk Trafik.

Anda akan diberikan Workbook Winning Competitors bagi mempercepatkan proses anda praktikkan strategi Lubuk Trafik.

FREE SEO Tools (SUDAH DITUTUP)

FREE SEO Tools (SUDAH DITUTUP)

Maaf! Bonus ini sudah di tutup. Ia hanya untuk mereka yang dapatkan Lubuk Trafik ni ketika minggu pelancaran sebelum ini.

Maaf! Bonus ini sudah di tutup. Ia hanya untuk mereka yang dapatkan Lubuk Trafik ni ketika minggu pelancaran sebelum ini.

FB Group Support - Geng Shopievo

FB Group Support - Geng Shopievo

Anda akan diberikan akses FB Group Support Geng Shopievo, tempat untuk anda tanya soalan mengenai Lubuk Trafik.

Anda akan diberikan akses FB Group Support Geng Shopievo, tempat untuk anda tanya soalan mengenai Lubuk Trafik.

Pakej Standard hanya RM997 RM350 sahaja.

Pakej Standard hanya RM997 RM350 sahaja.

  • 1 Akaun Membership Ahli Shopievo (bernilai RM197)
  • 1 Akaun Membership Ahli Shopievo (bernilai RM197)
  • 70+ Video Tutorial Lubuk Trafik (bernilai RM397)
  • 70+ Video Tutorial Lubuk Trafik (bernilai RM397)
  • Mind Map Lubuk Trafik (bernilai RM50)
  • Mind Map Lubuk Trafik (bernilai RM50)
  • BONUS 1: Workbook Winning Competitors (bernilai RM97)
  • BONUS 1: Workbook Winning Competitors (bernilai RM97)
  • BONUS 2: Free SEO Tools (bernilai RM97)
  • BONUS 2: Free SEO Tools (bernilai RM97)
  • BONUS 3: Lifetime FB Support Group Geng Shopievo (bernilai RM197)
  • BONUS 3: Lifetime FB Support Group Geng Shopievo (bernilai RM197)
  • PDF Slide file setiap Modul ( bernilai RM50 )
  • PDF Slide file setiap Modul ( bernilai RM50 )

Cuba tanya diri anda, berapa banyak anda boleh jimat & untung setiap bulan dengan hanya buat pembelian Lubuk Trafik hari ini untuk kembangkan bisnes anda tanpa perlu risau tentang kos iklan berbayar?

Cuba tanya diri anda, berapa banyak anda boleh jimat & untung setiap bulan dengan hanya buat pembelian Lubuk Trafik hari ini untuk kembangkan bisnes anda tanpa perlu risau tentang kos iklan berbayar?

Harga diskaun akan naik dalam masa:

Harga diskaun akan naik dalam masa:

Kami pikul risiko anda!

Kami pikul risiko anda!

Jaminan pulangan wang ini kami berikan kepada anda sekiranya anda merasakan pelaburan yang di keluarkan hari ini tidak berbaloi dengan ilmu yang kami kongsikan, anda boleh minta pulangan wang 100% dalam tempoh 14 hari dari tarikh pembelian TANPA BANYAK SOAL!

Tetapi sekiranya anda mempunyai niat untuk dapatkan produk ini dan ingin minta pulangan wang setelah anda sudah tengok video yang kami kongsikan, kami nasihatkan supaya anda jangan buat pembelian ini kerana ia akan bazirkan masa anda dan juga kami. Kami hanya suka berurusan dengan mereka yang serius sahaja.

Jaminan pulangan wang ini kami berikan kepada anda sekiranya anda merasakan pelaburan yang di keluarkan hari ini tidak berbaloi dengan ilmu yang kami kongsikan, anda boleh minta pulangan wang 100% dalam tempoh 14 hari dari tarikh pembelian TANPA BANYAK SOAL!

Tetapi sekiranya anda mempunyai niat untuk dapatkan produk ini dan ingin minta pulangan wang setelah anda sudah tengok video yang kami kongsikan, kami nasihatkan supaya anda jangan buat pembelian ini kerana ia akan bazirkan masa anda dan juga kami. Kami hanya suka berurusan dengan mereka yang serius sahaja.

Nak Belajar Teknik Underground Dapatkan Pelanggan "Kelaparan" Secara PERCUMA Setiap Bulan ke Kedai Online Anda Tanpa Perlu Spend 1 Sen Pun Kat Iklan Berbayar ? 

Nak Belajar Teknik Underground Dapatkan Pelanggan "Kelaparan" Secara PERCUMA Setiap Bulan ke Kedai Online Anda Tanpa Perlu Spend 1 Sen Pun Kat Iklan Berbayar ? 

Belajar step by step secara praktikal apa yang kami kongsikan melalui video tutorial yang mudah di ikuti walaupun anda newbie...sesuai untuk usahawan online yang jual melalui website atau store eCommerce.

Belajar step by step secara praktikal apa yang kami kongsikan melalui video tutorial yang mudah di ikuti walaupun anda newbie...sesuai untuk usahawan online yang jual melalui website atau store eCommerce.

Sekiranya anda merupakan...

Sekiranya anda merupakan...

  • Pemilik store eCommerce yang frust menonggeng dengan iklan berbayar
  • Pemilik store eCommerce yang frust menonggeng dengan iklan berbayar
  • Pemilik blog yang ketandusan trafik
  • Pemilik blog yang ketandusan trafik
  • Jual produk melalui website tapi sales sendu
  • Jual produk melalui website tapi sales sendu
  • Affiliate Marketer yang tak pernah merasa komisyen
  • Affiliate Marketer yang tak pernah merasa komisyen

KHAS UNTUK USAHAWAN PRODUK FIZIKAL YANG DAH RUGI BANYAK BUAT FB/GOOGLE ADS...!

KHAS UNTUK USAHAWAN PRODUK FIZIKAL YANG DAH RUGI BANYAK BUAT FB/GOOGLE ADS...!

Dengan ini, izinkan kami dengan rendah dirinya memperkenalkan...

Dengan ini, izinkan kami dengan rendah dirinya memperkenalkan...

Apa itu Lubuk Trafik?

Apa itu Lubuk Trafik?

Lubuk Trafik merupakan Video Panduan Step by Step kami kongsikan cara untuk dapatkan prospek atau pelanggan melalui Strategi S.E.O. yang jarang didedahkan oleh orang lain.

Teknik & strategi yang anda bakal belajar nanti melalui siri video panduan ini sudah pun terbukti berkesan & berjaya hasilkan jualan dengan konsisten setelah kami menggunakannya beberapa kali di store eCommerce kami.

Strategi Lubuk Trafik yang kami kongsikan ini sesuai digunakan untuk jual produk fizikal dalam market dalam negara mahupun luar negara.

Anda akan belajar dari asas hingga ke advance melalui video-video yang kami sediakan di dalam panduan ini. Jadi ia tiada masalah untuk newbie atau pun mereka yang tak pernah tahu pun mengenai cara dapatkan trafik percuma melalui SEO.

Lubuk Trafik merupakan Video Panduan Step by Step kami kongsikan cara untuk dapatkan prospek atau pelanggan melalui Strategi S.E.O. yang jarang didedahkan oleh orang lain.

Teknik & strategi yang anda bakal belajar nanti melalui siri video panduan ini sudah pun terbukti berkesan & berjaya hasilkan jualan dengan konsisten setelah kami menggunakannya beberapa kali di store eCommerce kami.

Strategi Lubuk Trafik yang kami kongsikan ini sesuai digunakan untuk jual produk fizikal dalam market dalam negara mahupun luar negara.

Anda akan belajar dari asas hingga ke advance melalui video-video yang kami sediakan di dalam panduan ini. Jadi ia tiada masalah untuk newbie atau pun mereka yang tak pernah tahu pun mengenai cara dapatkan trafik percuma melalui SEO.

Ape benda pulak SEO ni ?

Ape benda pulak SEO ni ?

Kalau kami nak terangkan dalam laman ini, mungkin akan jadi panjang penerangannya dan kemungkinan besar anda yang belum tau tentang kewujudan SEO dalam marketing ni akan cari Panadol sebab pening kepala nak fahamkannya dengan jelas.

Kalau kami nak terangkan dalam laman ini, mungkin akan jadi panjang penerangannya dan kemungkinan besar anda yang belum tau tentang kewujudan SEO dalam marketing ni akan cari Panadol sebab pening kepala nak fahamkannya dengan jelas.

Jadi, untuk memudahkan anda faham, kami bagi contoh situasi sebenar... Jangan mintak suruh kami lukis pulak.. =.=" 

Jadi, untuk memudahkan anda faham, kami bagi contoh situasi sebenar... Jangan mintak suruh kami lukis pulak.. =.=" 

Okay.. kalau anda tengok pada gambar ini, ia menunjukkan Aminah sedang mencari tudung labuh muslimah di Google Search dengan menaip keyword "tudung labuh muslimah 2018".

Maka enjin carian Google akan tunjukkan results pencarian Aminah dan beliau akan nampak produk yang di jual oleh Hijab Fesyen kerana web produk store ini berada di muka surat pertama dan kedudukan no 1 ranking search engine keyword tersebut. Seterusnya di ikuti oleh koleksi tudung labuh shawl yang dijual oleh website SeriCahaya.

Okay.. kalau anda tengok pada gambar ini, ia menunjukkan Aminah sedang mencari tudung labuh muslimah di Google Search dengan menaip keyword "tudung labuh muslimah 2018".

Maka enjin carian Google akan tunjukkan results pencarian Aminah dan beliau akan nampak produk yang di jual oleh Hijab Fesyen kerana web produk store ini berada di muka surat pertama dan kedudukan no 1 ranking search engine keyword tersebut. Seterusnya di ikuti oleh koleksi tudung labuh shawl yang dijual oleh website SeriCahaya.

Jadi, kami nak tanya anda, anda percaya tak kalau kami bagitau bahawa kedua-dua website tersebut dapat trafik atau prospek percuma setiap bulan?

Anda tau tak bahawa bagi sesebuah website, makin berada di muka surat paling awal dan terletak pada kedudukan teratas dalam suatu muka surat itu apabila prospek search keyword yang mereka mahukan di Google Search, potensi untuk anda dapatkan trafik percuma yang betul-betul berminat nak beli produk anda itu sangat tinggi?

Jadi, kami nak tanya anda, anda percaya tak kalau kami bagitau bahawa kedua-dua website tersebut dapat trafik atau prospek percuma setiap bulan?

Anda tau tak bahawa bagi sesebuah website, makin berada di muka surat paling awal dan terletak pada kedudukan teratas dalam suatu muka surat itu apabila prospek search keyword yang mereka mahukan di Google Search, potensi untuk anda dapatkan trafik percuma yang betul-betul berminat nak beli produk anda itu sangat tinggi?

Jadi, strategi ini lah yang akan kami kongsikan kepada anda dalam panduan Lubuk Trafik ini tetapi bukan setakat rank website anda sahaja, kami berikan anda lebih terperinci cara untuk optimumkan potensi trafik percuma anda!

Apa yang kami akan kongsikan nanti adalah teknik & strategi S.E.O yang TERKINI iaitu tahun 2018 yang kami gunakan di kedai online kami.

Jadi, strategi ini lah yang akan kami kongsikan kepada anda dalam panduan Lubuk Trafik ini tetapi bukan setakat rank website anda sahaja, kami berikan anda lebih terperinci cara untuk optimumkan potensi trafik percuma anda!

Apa yang kami akan kongsikan nanti adalah teknik & strategi S.E.O yang TERKINI iaitu tahun 2018 yang kami gunakan di kedai online kami.

Help Support: Click here

Help Support: Click here

© Copyright 2018. All Rights Reserved - SHOPIEVO SDN BHD

© Copyright 2018. All Rights Reserved - SHOPIEVO SDN BHD

Modul # 6

Modul # 6

Modul # 4

Modul # 4

Best tak kalau dapat buat extra sales macam ni hampir setiap hari tanpa perlu risaukan kos iklan berbayar ?

Best tak kalau dapat buat extra sales macam ni hampir setiap hari tanpa perlu risaukan kos iklan berbayar ?

Macam mana? Takut tengok topik-topik yang ada dalam modul Lubuk Trafik?

Macam mana? Takut tengok topik-topik yang ada dalam modul Lubuk Trafik?

Mungkin ada nama-nama yang anda tak familiar sebab ia mungkin benda baru bagi anda bila berkaitan dengan SEO marketing ini... Biasalah, benda baru kan? Sama macam anda belajar FB Ads dulu-dulu :)

... Kecuali kalau anda dah ada pengalaman dengan SEO, jadi ia mudah untuk anda terus faham dengan hanya sekali baca topik modul-modul di atas.

Tapi jangan risau! Nama je 'menakutkan', sebenarnya takde pape pun...

..sebab ada penggunaan perkataan yang tak boleh kami ubah, tapi kami akan terangkan secara terperinci melalui video tutorial nanti supaya anda faham dengan jelas.

Mungkin ada nama-nama yang anda tak familiar sebab ia mungkin benda baru bagi anda bila berkaitan dengan SEO marketing ini... Biasalah, benda baru kan? Sama macam anda belajar FB Ads dulu-dulu :)

... Kecuali kalau anda dah ada pengalaman dengan SEO, jadi ia mudah untuk anda terus faham dengan hanya sekali baca topik modul-modul di atas.

Tapi jangan risau! Nama je 'menakutkan', sebenarnya takde pape pun...

..sebab ada penggunaan perkataan yang tak boleh kami ubah, tapi kami akan terangkan secara terperinci melalui video tutorial nanti supaya anda faham dengan jelas.

( Pakej STANDARD )

( Pakej STANDARD )

" Video tutorial Step by Step dapatkan pelanggan yang berminat dengan produk anda dengan menggunakan strategi SEO yang berkesan."

" Video tutorial Step by Step dapatkan pelanggan yang berminat dengan produk anda dengan menggunakan strategi SEO yang berkesan."

Harga diskaun akan di naikkan dalam tempoh:

Harga diskaun akan di naikkan dalam tempoh:

Terlampau detail die punya video ni dan satu persatu ditunjukan dengan jelas sekali.. dan ada yang...ilmu yang termasuk saya sendiri tercari cari bagaimana cara mudah untuk membuat sesuatu contohnya Schema Markup.

 

Macam mana nak letak, macam mana nak edit.. pada saya apa yang ditunjukan dalam video ini...lebih membantu webmaster lah.. untuk saya cadangkan semua webmaster yang mendengar apa yang saya nyatakan ini untuk mendapatkan produk ini.. dan anda tidak akan rugi.

Terlampau detail die punya video ni dan satu persatu ditunjukan dengan jelas sekali.. dan ada yang...ilmu yang termasuk saya sendiri tercari cari bagaimana cara mudah untuk membuat sesuatu contohnya Schema Markup.

 

Macam mana nak letak, macam mana nak edit.. pada saya apa yang ditunjukan dalam video ini...lebih membantu webmaster lah.. untuk saya cadangkan semua webmaster yang mendengar apa yang saya nyatakan ini untuk mendapatkan produk ini.. dan anda tidak akan rugi.

Review ikhlas dari:

Review ikhlas dari:

Happysus Sait

Happysus Sait

Happysus.com

Happysus.com

(Pengamal tegar SEO)

(Pengamal tegar SEO)

FAQs

FAQs

Yup! Sesuai sebab kami ada sediakan video tutorial ringkas mengenai cara setup store melalui Wordpress, Shopify dan EasyStore dalam modul nanti.

Yup! Sesuai sebab kami ada sediakan video tutorial ringkas mengenai cara setup store melalui Wordpress, Shopify dan EasyStore dalam modul nanti.

Sesuai tak kalau saya belum ada kedai online eCommerce atau Website?

Sesuai tak kalau saya belum ada kedai online eCommerce atau Website?

Tiada pilihan jawapan lain sebab memang anda WAJIB kena ada website/store online kalau nak dapatkan trafik percuma dengan menggunakan method Lubuk Trafik ini.

Tiada pilihan jawapan lain sebab memang anda WAJIB kena ada website/store online kalau nak dapatkan trafik percuma dengan menggunakan method Lubuk Trafik ini.

Saya WAJIB ada website atau store online ke kalau nak praktik strategi SEO Lubuk Trafik?

Saya WAJIB ada website atau store online ke kalau nak praktik strategi SEO Lubuk Trafik?

Boleh dikatakan dapatkan trafik dari luar negara lagi mudah jika nak dibandingkan dalam negara apabila menggunakan teknik SEO dalam Lubuk Trafik ini sebab ada banyak data yang boleh anda dapatkan dengan cepat dan mempunyai banyak pilihan untuk keyword bahasa Inggeris.

Boleh dikatakan dapatkan trafik dari luar negara lagi mudah jika nak dibandingkan dalam negara apabila menggunakan teknik SEO dalam Lubuk Trafik ini sebab ada banyak data yang boleh anda dapatkan dengan cepat dan mempunyai banyak pilihan untuk keyword bahasa Inggeris.

Berkesan ke kalau saya nak guna strategi dalam Lubuk Trafik untuk dapatkan trafik dari luar negara?

Berkesan ke kalau saya nak guna strategi dalam Lubuk Trafik untuk dapatkan trafik dari luar negara?

Bagus soalan tu. Kami sebenarnya fokuskan kepada usahawan produk fizikal yang menjual melalui website eCommerce ( WooCommerce/Shopify/EasyStore, dan lain-lain ), tapi strategi ni sebenarnya boleh digunakan juga oleh affiliate marketer yang menggunakan Wordpress secara khususnya untuk promosi produk-produk yang anda promotkan.

Bagus soalan tu. Kami sebenarnya fokuskan kepada usahawan produk fizikal yang menjual melalui website eCommerce ( WooCommerce/Shopify/EasyStore, dan lain-lain ), tapi strategi ni sebenarnya boleh digunakan juga oleh affiliate marketer yang menggunakan Wordpress secara khususnya untuk promosi produk-produk yang anda promotkan.

Adakah strategi ni sesuai untuk affiliate marketer?

Adakah strategi ni sesuai untuk affiliate marketer?

Haa.. itu yang kami nak highlightkan kat sini. Kami tak janjikan anda gerenti berjaya, tapi kami janjikan yang anda akan belajar sesuatu yang menarik dan terbukti ia berkesan kepada kami. Kebiasaannya teknik SEO ini akan tunjukkan hasil minimum 3 hingga 6 bulan selepas anda ikut step yang diberikan dalam panduan step by step Lubuk Trafik. Ada jugak yang cepat, iaitu sebulan lepas praktikkannya. Ia bergantung kepada keyword yang anda gunakan dalam penulisan artikel nanti, produk yang anda jual, dan pelbagai faktor lain lagi yang akan menyebabkan website anda itu berada di rank tertinggi Google Search mengikut keyword yang anda pilih nanti. Semua tu akan diterangkan lebih terperinci dalam video-video Lubuk Trafik.

Haa.. itu yang kami nak highlightkan kat sini. Kami tak janjikan anda gerenti berjaya, tapi kami janjikan yang anda akan belajar sesuatu yang menarik dan terbukti ia berkesan kepada kami. Kebiasaannya teknik SEO ini akan tunjukkan hasil minimum 3 hingga 6 bulan selepas anda ikut step yang diberikan dalam panduan step by step Lubuk Trafik. Ada jugak yang cepat, iaitu sebulan lepas praktikkannya. Ia bergantung kepada keyword yang anda gunakan dalam penulisan artikel nanti, produk yang anda jual, dan pelbagai faktor lain lagi yang akan menyebabkan website anda itu berada di rank tertinggi Google Search mengikut keyword yang anda pilih nanti. Semua tu akan diterangkan lebih terperinci dalam video-video Lubuk Trafik.

Kalau saya buat strategi Lubuk Trafik hari ini, esok saya boleh dapat sales banyak ke?

Kalau saya buat strategi Lubuk Trafik hari ini, esok saya boleh dapat sales banyak ke?

Beberapa orang usahawan otai termasuk pakar-pakar SEO Malaysia sudah pun review panduan Lubuk Trafik ini dan kebanyakan mereka juga tanya kami kenapa harga panduan ini boleh dikatakan antara terendah jika nak dibandingkan dengan panduan-panduan SEO yang lain. Jawapan kami senang sahaja, kami sedang kumpul testimonial bagi panduan ini. Bila dah cukup testimonial daripada pembeli-pembeli Lubuk Trafik yang praktikkan strategi ni, confirm lepas ni harga akan dinaikkan dengan harga 'kapak' !

Beberapa orang usahawan otai termasuk pakar-pakar SEO Malaysia sudah pun review panduan Lubuk Trafik ini dan kebanyakan mereka juga tanya kami kenapa harga panduan ini boleh dikatakan antara terendah jika nak dibandingkan dengan panduan-panduan SEO yang lain. Jawapan kami senang sahaja, kami sedang kumpul testimonial bagi panduan ini. Bila dah cukup testimonial daripada pembeli-pembeli Lubuk Trafik yang praktikkan strategi ni, confirm lepas ni harga akan dinaikkan dengan harga 'kapak' !

Kenapa harga Lubuk Trafik yang di tawarkan cukup rendah jika nak dibandingkan panduan-panduan SHOPIEVO yang lain?

Kenapa harga Lubuk Trafik yang di tawarkan cukup rendah jika nak dibandingkan panduan-panduan SHOPIEVO yang lain?

Power words by Gavin Duff

(Head of Digital Performance at 

Friday - Digital Agency)

Power words by Gavin Duff

(Head of Digital Performance at 

Friday - Digital Agency)

Powered by ConvertriPowered by Convertri